Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Oct. 2021

10 ključnih stvari, ki te jih šola ne nauči

Projekt 10 ključnih stvari, se ukvarja s temami, ki se jih mladi ne naučijo v šoli. Mlade opremlja z veščinami, ki jih v šoli ne pridobijo, so pa ključne za osebni uspeh v njihovem življenju.

Z njimi ekipa mlade opolnomoči in jim pomaga pri osebnem razvoju, saj verjame, da se bodo mladi le tako počutili zadovoljno, bodo stkali kvalitetno družbeno mrežo in odgovorno oblikovali svojo prihodnost.

Vabljeni, da spremljajte mesečne ključne teme, temu pripadajoče izzive in aktualne prispevke na njihovi spletni strani (http://10kljucnihstvari.si/delavnice/), na Facebook (https://www.facebook.com/kljucne.stvari/) in Instagram profilu (https://www.instagram.com/kljucne.stvari/) ter da pridete pogledat na kakšno delavnico!

Vir: Ekipa ključne stvari

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

49305

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino