Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Oct. 2018

10. obletnica Kluba Jedro

O doprinosu mladinskega dela v Sloveniji govorijo številne dobre zgodbe različnih organizacij z dolgoletno in bogato zgodovino delovanja. Ena izmed takšnih je tudi zgodba medvoškega mladinskega centra Klub Jedro, ki je praznoval že 10. obletnico delovanja.

V 10 letih se je tam zvrstilo mnogo različnih mladinskih in kulturnih dogodkov, od počitniškega varstva za otroke, dnevnega centra za mladostnike, jezikovnih tečajev in potopisnih predavanj, do ustvarjalnih delavnic, gledaliških in plesnih predstav ter koncertov. Dogodek, kjer so obeležili svojo obletnico, je minil v znamenju druženja mladih, za glasbo pa sta poskrbela člana Dua Artcoustic.

Program v Klubu Jedro bo pester tudi v prihajajočih mesecih, zato ne pozabi preveriti njihove spletne strani.

Več

Vir: Javni zavod Sotočje Medvode

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

77445

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino