Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Naloži:
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Jul. 2019

13. Nacionalna konferenca ob mesecu preprečevanja zasvojenosti

Nacionalni inštitut za javno zdravje v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje, Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport pripravlja 13. Nacionalno konferenco ob mesecu preprečevanja zasvojenosti 2019.

Konferenca bo potekala 6. novembra 2019, na Otočcu. Osrednja tema letošnjega dogodka bodo zgodnje izkušnje in pot v odraslost. Več informacij o vsebini, predavateljih in organizacijskih podrobnostih bomo po elektronski pošti posredovali konec septembra, dostopne pa bodo tudi na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Vabilo je dostopno na povezavi.

Vir in foto: Nacionalni inštitut za javno zdravje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60158

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino