Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Apr. 2019

15 let vstopa Slovenije v Evropsko unijo

Letos mineva 15 let odkar je Slovenija vstopila v Evropsko unijo. Hkrati pa se pripravljamo na volitve v Evropski parlament, ki bodo 26. maja. Zakaj je pomembno oddati svoj glas in kaj pomeni biti del velike družine z imenom Evropska unija in njenega vsakdana, si lahko ogledaš tukaj.

Da bi pozvali vse, ki smo del Evrope, da gremo na volišča in oddamo svoj glas za boljši jutri, prilagamo video, ki naj spregovori namesto besed. Je prihodnost nas in naših otrok v naših rokah? Morda najdeš odgovor v spodnjem videu.

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

67166

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino