Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Jan. 2020

2019 od A do Ž – Sindikalni pregled leta

Konec starega leta ter skorajšnji začetek novega je priložnost za podrobnejši pogled nazaj in za pomežik proti novim podvigom in aktivnostim, pravijo na Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov in mladih brezposelnih ter mladih prekarnih delavk in delavcev. In predstavljajo leto 2019 skozi svoje oči. Od A do Ž.

Kaj so počeli na področju zagovorništva mnenj in potreb mladih, kako so se borili proti ukinitvi ukinitvi dodatka za delovno aktivnost, komu so podelili največje buče in kje vse so prisotni v letu 2019, najdeš na tej povezavi.

Vir in foto: Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

53244

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino