Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 06 Nov. 2018

21. izziv Jakec

»Z Jakcem na pot, do novih prigod« se je glasilo geslo 21. dnevno-nočnega orientacijskega izziva Jakec, ki je tako kot vsako leto nastal pod okriljem skavtov iz stega Logatec 1. Dogodek se je začel v soboto 20. oktobra zjutraj in je trajal vse do nedelje, ko se je zaključil s podelitvijo pokalov in nagrad za najboljše udeležence.

Na dogodek je bilo prijavljenih kar 110 ekip po 5 članov, razporejenih v 4 različne kategorije, in 16 tekmovalcev, ki so se na pot pogumno podali kot solisti. Orientacijska pot je potekala na razgibanem področju logaških koliševk (udornih vrtač) in je v dolžino merila skoraj neverjetnih dvajset kilometrov zračne razdalje. Na zahtevni progi so se tekmovalci preizkušali v različnih spretnostih, ki so jim lahko prinesle zmago in s tem simpatične nagrade.

»Logaški skavti se iskreno zahvaljujemo vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi letošnjega izziva. Z vami je bilo  nadvse zabavno. Se vidimo zopet na 22. izzivu Jakec!«, so sporočili iz Združenja slovenskih katoliških skavtov in skavtinj.

Vir: Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

42715

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino