Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Aug. 2019

22. Kunigunda: srčno-kozmična avantura

Mladinski center Velenje ta petek začenja že 22Festival mladih kultur Kunigunda, ki ga pripravlja v sodelovanju s številnimi mladimi etuziasti, mladimi, društvi, javnimi zavodi in organizacijami. Rezultat tesnega sodelovanja je devetdnevno pestro in raznoliko dogajanje, kjer na različnih lokacijah po mestu obiskovalci spoznavajo alternativno kulturo, žanrsko pestro glasbo, urbane športe, razstave, delavnice in performanse. Kunigunda družbi in posameznikom nastavlja ogledala, vznemirja, zabava, zadovolji, izobražuje in kdaj celo šokira. Srce ostaja bistvo.  

Za konec poletja se obeta srčno-kozmična avantura! Letos bodo Kunigundo na vsaj 10ih prizoriščih obiskali umetniki iz 7 držav, ogledali pa si boste lahko razstave, filme in performanse ter poslušali koncerte in ustvarjali. Celoten program je na voljo na povezavi.

Špela Verdev, vodja odnosov z javnostmi, še dodaja: »V svojih 20 letih je Kunigunda postala simbol mladih, alternativnih kultur v Velenju. Njen program vsakoletno odraža subkulturni mozaik, ki se čez leto sestavi na lokalni kulturni sceni. Letos se Kunigunda razprostrira po širokem kulturnem polju, zato vabljeni, da se pridružite srčni posadki in raziskujete Kunivesolje!«

Vir in foto: Mladinski center Velenje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

37954

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino