Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Aug. 2020

27. literarno-glasbeni festival Živa književnost in O'živela knjiga

Tudi letos se bo odvijal Škucev literarno-glasbeni festival Živa književnost. Prepletali se bodo umetniški žanri že 27. leto, in sicer med 30. avgustom in 5. septembrom 2020. Spremljevalni program O’ živela knjiga je v celoti namenjen mladim.

Na Škucevem prepoznavnem odru bodo zanitkali svojo literaturo številni avtorji in avtorice tako tuji kot domači. V festival bo vpet tudi performansom. Manjkalo pa ne bo niti prepleta s pestrim in raznolikim glasbenim repertoarjem.

Več informacij o programu festivala Živa književnost.

V popoldanskih urah se bo odvijal klobčič spremljevalnega programa O’ živela knjiga, ki je namenjen mladim. Zvrstile se bodo gledališke in lutkovne predstave, pravljična druženja ter ustvarjalne delavnice, od tiskarske in likovne do delavnice kreativnega pisanja in delavnice stripa. Prav tako bo v Galeriji Škuc na ogled razstava 30. obletnica zbirke Lambda, v kateri so bile izdane knjige netradicionalnih krojev z LGBTQ tematiko.

Več informacij o spremljevalnem programu O'živela knjiga.

Vabljeni_e!

Vir in foto: ŠKUC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

14062

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino