Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 15 Mar. 2022

3. rojstni dan Mladinskega centra Vič

Srečanje mladih z Lauro Unuk in s predstavniki lokalne skupnosti bo potekalo v sredo, 16. marca 2022, z začetkom ob 14. uri na ploščadi pred Mladinskim centrom Vič (Tržaška cesta 85, Ljubljana).

Mladinski center Vič je organizirano funkcionalno središče za mlade, kjer se izvaja mladinsko delo, ki je organizirana in ciljno usmerjena oblika delovanja mladih in za mlade, v okviru katere mladi na podlagi lastnih prizadevanj prispevajo k lastnemu vključevanju v družbo, krepijo svoje kompetence ter prispevajo k razvoju skupnosti. Izvajanje vseh dejavnosti temelji na prostovoljnem sodelovanju mladih ne glede na njihove interesne, kulturne, nazorske ali politične usmeritve. Odprt je za vse mlade iz lokalnega okolja na Viču in širše.

Posebnost Mladinskega centra Vič je, da sta v njem svoje moči združila enota Antonovega doma na Viču in Zavod Nefiks. Antonov dom v sodelovanje prinaša tradicijo participacije lokalne mladine, povezanost in vpetost v lokalno okolje, Zavod Nefiks pa preizkušeno metodologijo mladinskega dela, ki sloni na beleženju neformalnega znanja in kariernem

Ob tretjem rojstnem dnevu pripravljajo za vse mlade, ki živijo na Viču, ali bi se želeli pridružiti njihovim aktivnostim praznovanje, ki bo potekalo na ploščadi mladinskega centra (Tržaška cesta).

Dogodka se bo udeležila tudi Laura Unuk, Slovenska šahovska velemojstrica, ki bo ob tej priložnosti otvorila veliki MC'Viški šah.

PROGRAM, KI GA PRIPRAVLJAJO:

14:00-17:00 druženje, animacija in zakuska na ploščadi
15:00-16:00 šahovski turnir z Lauro Unuk, slovensko šahovsko velemojstrico

ORGANIZATOR DOGODKA

Dogodek poteka v okviru Mladinskega centra Vič, ki ga podpirata Urad za mladino MOL in Urad RS za Mladino. Mladinski center Vič je vključen tudi v mrežo Mladinskih centrov Ljubljana. Več informacij o organizatorju na spletni strani https://mc-vic.si/ ali pri nives.felic@nefiks.si.

VEČ INFORMACIJ

Mladinski center Vič | mc-vic.si | mc.vic@nefiks.si

Nives Felić | 040 698 915 | nives.felic@nefiks.si

Vir: Zavod Nefiks - Mladinski center Vič

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

62321

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino