Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Apr. 2022

42. številka naše revije Mladje

Izšla je 42. številka naše revije Mladje!

Gre za res posebno številko, tako po obsegu, saj je dolga skoraj 100 strani, kot tudi po vsebini, saj je namenjena pogledu nazaj in naprej.

»Ljubkovalno« pravijo, da je to razvojna strategija do leta 2027, saj v njej podrobno predstavljamo oba programa, Evropsko solidarnostno enoto in Erasmus+: Mladina za obdobje 2021 - 2027, kot tudi prioritetna področja, na katerih bo Movit deloval in v okviru njih predvsem t.i. SNACe (Strategic National Agencies Cooperations: strateška sodelovanja mladinskih nacionalnih agencij), v katerih Movit sodeluje in preko katerih bomo podpirali prijavitelje in upravičence v programih, kot tudi razvijali mladinsko delo v Sloveniji na opredeljenih ključnih področjih: duševno zdravje mladih, digitalno mladinsko delo, participacija mladih, razvoj in podpora (lokalnega) mladinskega dela, sodelovanje s sosedskimi partnerskimi državami ter podpora izvajanju evropske agende za mladinsko delo.

Revija Mladje je dostopna preko spletni strani.

Resnično vabljeni k branju. In če se vam kje utrne kakšna ideja za sodelovanje, bodo veseli vašega sporočila. 

Vir: Movit

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

57138

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino