Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Oct. 2019

5-tedenski brezplačni podjetniški program v ZDA

Vsi, ki gradite mednarodno podjetniško zgodbo in želite spoznati ameriški podjetniški sistem, imate priložnost, da postanete eden izmed 4 izbrancev, ki bodo nadgradili svoja globalna znanja, pridobili izkušnje in razširili svojo mednarodno mrežo!

Professional Fellows Program omogoča podjetnikom in managerjem iz podjetniškega podpornega okolja in univerz, da se udeležijo 5-tedenskega bivanja v ZDA in pridobijo vpogled, znanje in izkušnje v gostujoči organizaciji/podjetju, skupaj z mentorjem, izbranim glede na potrebe oziroma industrijo.

Kdo se lahko prijavi:

Podjetniki, managerji iz podjetniškega podpornega okolja in raziskovalci iz univerz in inštitutov, ki se ukvarjajo s podjetništvom, tehnološkimi inovacijami in povezanim izobraževanjem v starosti od 25. do 40. let.

Kaj boste pridobili na programu:
  • preizkusili svoj poslovni model na ameriškem trgu,
  • pogledali na svoj poklic in/ali vlogo v podjetju iz druge perspektive,
  • izkusili, kako je biti v epicentru novih poslovnih in tehnoloških trendov,
  • pridobili nove ideje za rast vašega podjetja ali podjetja vaših strank,
  • razširili svojo mednarodno mrežo s povezavami z globalno izkušenimi podjetniki, menedžerji in investitorji.

Kdaj in kje poteka program?

Program poteka od 23. aprila do 30. maja 2020, kjer preživite 4 tedne v Chicagu in 1 teden v Washingtonu. Stroški poti, bivanja in prehrane so pokriti.

Kako se prijaviš?

  • Izpolni predprijavo - Na podlagi predprijave vam svetujejo ali ustrezate kriterijem oziroma kako se lahko najbolje pripravite pri pisanju prijave. Predprijave sprejemajo do 1. novembra 2019.
  • Po postopku predprijave se prijaviš v program. Rok za prijavo je 15. november 2019.

Vse informacije o programu, pogoji in prijavnico najdete na tej povezavi. Vtise dosedanjih udeležencev si lahko ogledate tukaj in tukaj.

Vir in foto: CEED Slovenia

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

32532

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino