Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 May 2021

7 PODJETIJ VKLJUČENIH V PODJETNIŠKI INKUBATOR »ZA VAS, PODJETNIKI«

AIA - Mladinski center Mengeš je aprilu uspešno zaključil brezplačno podjetniško akademijo: »Za vas, podjetniki«. Med 6. in 22. aprilom 2021 so organizirali 8 poglobljenih podjetniških delavnic, v okviru katerih je več kot 100 podjetnikov nadgrajevalo svoje podjetniško znanje na področjih razvijanja novih podjetniških idej, agilnega pristopa k razvoju podjetja, rasti podjetja, kako se izogniti pastem financiranja, prodaje in trženja, digitalnega marketinga in pravnih vidikov poslovanja.

Podjetniki so se potegovali za vstop v podjetniški inkubator, ki jim je omogočil do 10 ur brezplačnega mentoriranja. Po končani akademiji so tako izbrali 7 podjetij, ki imajo sedež v eni izmed občin LAS Za mesto in vas: Domžale, Medvode, Komenda, Vodice, Mengeš in Trzin.

Aktivnosti v okviru podjetniškega inkubatorja se bodo zaključile do 15. junija 2021. Rezultate celotne operacije pa bodo predstavili 22. junija 2021 na zaključnem srečanju, kjer se bodo javnosti predstavila kar mentorirana podjetja sama.

Projekt bo prednostno podprl ženske in mlade iz urbanih naselij ter nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje.

Vir: AIA - Mladinski center Mengeš

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65389

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino