Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Aug. 2021

76 million: digitalization & post-covid era in youth work

Zavod Nefiks bo 21. septembra v sklopu projekta Priložnost.EU organiziral mednarodni spletni dogodek “76 million”. Z organizacijo dogodka želijo v času predsedovanja Slovenije Svetu EU spodbuditi izmenjavo dobrih praks na področju mladinskega dela, ki sta jih prinesla epidemija novega koronavirusa ter digitalizacija.

Mednarodnega spletnega dogodka se bodo udeležili predstavniki mladinskih organizacij iz celotne Evrope, s katerimi se boste lahko podali v argumentirano in strukturirano debato. Namen dogodka je izboljšati razumevanje digitalnega mladinskega dela ter spodbuditi organizacije k razvoju na tem področju. Na tak način lahko skupaj na bolje spremenimo življenje 76 milijonov mladih Evropejcev.

Vse informacije o dogodku so na voljo na 76million.priloznost.eu, na elektronskem naslovu nefiks@nefiks.si ali telefonski številki 040 698 915.

Vir: Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

92308

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino