Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Apr. 2022

9. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje

Zavod za spodbujanje podjetnosti mladih vabi na 9. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje v šolskem letu 2021/2022.

Zaključek tekmovanja bodo izpeljali v petek, 6. maja 2022, ob 8.30, v dvorani A Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani (Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana).

V letošnjem programu Moje podjetje sodeluje skoraj 500 dijakov, ki so ustanovili 104 dijaška podjetja in se potegujejo za vrsto priznanj in nagrado » Podjetje leta 2022« in s tem udeležbo na evropskem tekmovanju GEN-E 2022 (Europe’s Largest Entrepreneurship Event) pod okriljem Junior Achivement Europe.

Dijaki bodo za sodelovanje na tekmovanju pripravili predstavitev dijaškega podjetja, poročilo o delovanju, stojnico in najbolj ambiciozni tudi reklamni video. Žirija bo po tekmovalnih kategorijah ocenila dijaška podjetja in izbrala 25 finalistov na podlagi regionalnih izborov. Na zaključenm tekmovanju bodo člani žirije izbrali zmagovalce letošnjega programa Moje podjetje. To je slovenska izvedba Company programa, ki ga po pooblastilu JA Wordwide izvaja ZZSPM.

Program:

7.30 Registracija

8.30 Otvoritev zaključne prireditv

8.45 Prodaja na stojnicah in predstavitve dijaških podjetij

11.30 Predstavitev JA alumnov

12.30 Razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad.

Prepričani so, da boste navdušeni nad mladimi, ki aktivno prevzemajo odgovornost za lastno in skupno prihodnost s svojimi idejami, delom in vztrajnostjo.

Za dodatna vprašanje se obrnite na go. Majo Juršič (maja. jursic@jaslovenija.si). Prosijo, da svojo udeležbo potrdite preko prijavnega obrazca.

Vljudno vabljeni!

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

62958

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino