Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Apr. 2020

Agenda 2030: Vabilo na posvet z mladimi

Mladinski svet SlovenijeSlužbo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko vabi na virtualni interaktivni posvet z mladimi o ciljih trajnostnega razvoja (v okviru Agende za trajnostni razvoj do leta 2030), ki bo potekal v četrtek, 16. aprila, med 17. in 18.30 preko spletne aplikacije Zoom

Na posvetu boste imeli mladi možnost raziskovanja in razpravljanja o ključnih izzivih, priložnostih in primerih dobrih praks trajnostnega razvoja v Sloveniji. Priporočila, ki bodo izšla iz posveta, bodo vključena v nacionalni prostovoljni pregled doseganja ciljev trajnostnega razvoja, prav tako pa bodo posredovana pristojnim resornim ministrstvom. 

Vljudno vas naprošajo, da svojo prisotnost potrdite do 15. aprila 2020, in sicer na elektronski naslov kaja.primorac@gov.si.

Pred posvetom prosijo, da rešite kratko anketo, ki bo dala pomemben vpogled v razmišljanje mladih: https://www.1ka.si/a/270458.

Celotno vabilo je dostopno TUKAJ.

Vir: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41647

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino