Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Aug. 2020

AKCIJA 6/5 v MC Podlaga

V Mladinskem centru Podlaga so letošnje poletno dogajanje poimenovali Akcija 6/5, ključno vlogo pri izvedbi aktivnosti pa so prepustili mladim.

Začeli so z dolgo pričakovano poslikavo ovala njihovega mladinskega centra, za katero sta poskrbela mlada kreativca. Otrokom in mladim so ponudili ustvarjalno delavnico igre križec in krožec, sledila je plesna delavnica, kjer so se spoznali z različnimi žanri hip hopa in poplesavali na različne ritme. Izvedli so tudi jogo za otroke – skozi zgodbo vodene vadbe, sestavljene iz dihalnih tehnik, jogijskih vaj ter sprostitve na zanimiv in igriv način. Izpeljali so tudi tradicionalno izmenjevalnico oblačil, le da so nekoliko spremenili pravila in zgolj praznili obešalnike. Na »Skejt sešnu« so imeli začetniki priložnost za nasvet povprašati izkušene rolkarje, sledilo je prosto rolkanje tistih, ki veščino že obvladajo.  

Kljub drugačnim časom upajo, da so z njihovimi aktivnostmi mladim v Sežani popestrili vsaj nekaj poletnih dni.

Vir in foto: Mladinski center Podlaga

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

81887

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino