Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Aug. 2019

Aktivna Bela 2019 – festival športov v naravi

Mali festival outdoor športov, ki so ga društvo Zakonctedna v začetku avgusta organizirali z ekipo Mladinskega centra Idrija (MC Idrija), so otvorili kot se spodobi – aktivno! Gorski kolesarji so zagrizli v bližnji hrib, tekači na kardiotreningu so še prosili za dež in ohladitev, ekipa MC Idrija pa je medtem pumpala SUP deske.

15. stopinj je bilo na kopališču Lajšt, kjer so uživali udeleženci kajakaške delavnice. Padcem v vodo se je izogibal le Sven, ki se je spretno sprehajal po gurtni z enega brega na drugega, kdor se je preizkusil na SUP deski pa je računal na to, da se s SUP-a "načeloma" ne pade.

Potem so v spremstvu Kluba idrijskih študentov v središče dogajanja prispeli najbolj vztrajni kolesarji, zazveneli so prvi akordi, zadišalo je po burgerjih in žlikrofih, na razstavne prostore Tekaško - smučarskega kluba, ekipe CROC, HG Traila Idrija in tabornikov iz Rodu Kranjskega jegliča so posijali sončni žarki in v hipu se je zvedrilo tudi vzdušje v Idrijski Beli.

Dogodek je financiran s strani Evropske unije preko programa Evropska solidarnostna enota v sklopu solidarnostnega projekta Naj se vrti.
Vir in foto: Mladinski center Idrija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19464

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino