Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 May 2021

Aktivno popoldne v družbi konjev

Pandemija Covid-19 še vedno vpliva na trenutne življenjske razmere, možnosti, na duševno zdravje mladih in na aktivno življenje mladih (šport in aktivno preživljanje prostega časa). Zato so se v Mladinskem društvu Moja Sobota odločili, da v sklopu Evropskega Tedna Mladih pripravijo aktivno popoldne v družbi konjev v sodelovanju z Družinskim centrom Pomurje.

Na dogodku so prikazali kako lahko na zabaven način mladi postanejo bolj aktivni, odločili so se za prikaz jahanja. Mladi so imeli možnost spoznati oskrbo konja, se poizkusili v jahanju ter pridobili informacije o programu Erasmus+ Mladi v Akciji in Evropska Solidarnostna Enota.

Dogodek je potekal v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan. Na dogodku so bili prisotni člani mladinskega društva, učitelji jahanja in zaposleni Družinskega centra Pomurje, ki so skrbeli za animacijo, predstavitev programa skozi zabavne aktivnosti in za malico.

Vir: Mladinsko društvo Moja Sobota

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

24659

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino