Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Feb. 2019

Ali govoriš emojščino?

Festival 22. Slovenski dnevi knjige v Mariboru in MKC Maribor razpisujeta 4. nagradni literarni natečaj »Ali govoriš emojščino?« za najboljši prevod pesmi iz simbolnega jezika emoji v slovenščino.

Prevedi priloženo sliko v pesem in si prisluži denarno nagrado v višini 100 evrov v bruto znesku! 

Na razpisu lahko sodelujejo mladi, ki še niso dopolnili 30 let. Avtorji in avtorice, ki želijo sodelovati, naj pošljejo prevod pesmi na elektronski naslov kristina.prah@mkc.si, zadeva »Natečaj emoji«. V besedilu sporočila naj bodo napisani podatki o avtorju (ime in priimek, elektronska pošta, datum rojstva ter telefonska številka), prijavljen prevod pa naj bo v obliki .doc ali .txt. 

Natečaj poteka od 5. februarja 2019 do vključno 19. marca 2019. Zmagovalec ali zmagovalka natečaja bo razglašen na festivalu 22. Slovenski dnevi knjige v Mariboru na svetovni dan knjige v torek, 23. aprila 2019. 

Izbor najbolj drznih in inovativnih prevodov bo objavljen na spletni strani in facebook straneh MKC Maribor.

Vir in foto: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

26956

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino