Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Mar. 2019

Ali smo v Evropi varni? Dialog z državljani

Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji in Univerza v Ljubljani – Fakulteta za družbene vede vas vabita na dialog z državljani z naslovom Ali smo v Evropi varni?

Na vaša vprašanja bosta odgovarjala Violeta Bulc, evropska komisarka za promet, in Julian King, evropski komisar za varnostno unijo.

Kdaj: petek, 15. marca 2019, ob 9.30
Kje: Fakulteta za družbene vede, velika dvorana, Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana

Kako razumemo varnost v Evropi? Kako varnostno politiko okrepiti, odločajo države članice, ob tem pa je potrebna široka javna razprava. Kakšna naj bo vloga EU pri zagotavljanju kibernetske varnosti, zaščite meja in boja proti terorizmu? Smo pripravljeni na postopno oblikovanje skupne obrambne politike unije ali ne? Kakšno naj bo prihodnje sodelovanje med EU in NATO?

Dogodek je brezplačen, prijave zbirajo na http://bit.ly/eudialog-varnost. Tolmačenje bo urejeno.

Več in formacij tukaj.

Vir: Evropska komisija, Predstavništvo v Sloveniji

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

36762

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino