Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Jul. 2022

ALL IN v Celju

Celjski mladinski center je 18. junija 2022 ves dan užival v hip hop kulturi. Ponovno je gostil dogodek All in v skupni organizaciji Kluba študentov občine Celje - KŠOC, plesne šole FORCE Plesni val, Društva Sarai in Celjskega mladinskega centra. Dogajanje je potekalo vse od dvanajste ure dopoldan, kjer je bilo sprva festivalsko dogajanje obarvano v delavnice plesa z Anis in Željkom Božičem, ter urbana tržnica, kjer so se predstavili Goodwill, Lwna, Mesto duhov in Force. Na dogodku so si gostje lahko uredili frizuro v lepotilnem kotičku, ter opazovali pri delu umetnika grafitov Basor.

V sklopu dogodka, je potekalo tudi tekmovanje plesalcev 1vs1, kjer so se potegovali za denarne in praktične nagrade. Zmagovalka je postala Petra Krušelj, izsek plesnega dvoboja za prvo mesto pa si lahko pogledate TUKAJ. Prav tako izvrsten boj za tretje mesto pa TUKAJ.

Za zaključek celodnevnega dogajanja sta oder s koncertom zatresla Mrigo & Ghet.

Vir: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

77160

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino