Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Dec. 2021

Andreea Sorina - prostovoljka iz Italije

V Centru eksperimentov redno sodelujejo s prostovoljci in cenijo njihov doprinos družbi. Zato želijo na letošnji mednarodni dan prostovoljstva, ki je 5. decembra 2021, deliti z vami kratko zgodbo Andree Sorine, prostovoljke iz Italije, ki je s svojo pozitivno energijo in zagnanostjo prinesla veliko pozitivnega v naš kolektiv:
"Ko sem končala gimnazijo, sem se odločila, da je čas za pustolovščino in lov za novimi izkušnjami. Odpotovala sem v Maribor, da bi odkrila, kako izgleda delo po programu Erasmus. V Maribor sem prispela z drugimi dekleti z istimi cilji in skupaj smo preživele to nepozabno izkušnjo.
Po intervjuju sem začela delati v Centru eksperimentov Maribor in že od začetka sem svoje naloge jemala resno in se iz dneva v dan učila vsakič novega. Danes sem ponosna nase, ker sem dokazala svojo neodvisnost, odgovornost in predanost. Zdaj se bolje zavedam svojih sposobnosti in res lahko rečem, da se tudi počutim pripravljena, da se vrnem v domovino bolj samozavestna in z večjimi pričakovanji v prihodnost."
Sorini se zahvaljujejo za njeno delo ter ji želijo vse dobro na njeni nadaljnji poti in verjamejo, da bo kos vsem izzivom, ki jo tam čakajo.
Vir: CEM

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

74377

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino