Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 25 May 2020

Anketa o igranju iger na srečo v obdobju koronavirusa

Zavod Etnika se od leta 2012 osredotoča na področje problematičnega igranja iger na srečo med mladimi, ko so zagnali projekt "Ne zakockaj svoje prihodnosti". Projekt je nastal kot del programa Evropske prestolnice mladih Maribor 2013. Od leta 2012 urejujejo portal Mladi Hazarder, edini te vrste v Sloveniji. 

Portal omogoča spletno točko z namenom ozaveščanja mladih o tveganjih pri igranju iger na srečo ter zasvojenosti kot najhujši posledici pretiranega igranja, dostopna pa je tudi pomoč v obliki pogovorov, online testa,  mogoče je dostopati še do psihoterapevtske pomoči.

Trenutno želijo izvedeti, kako je epidemija virusa COVID-19 vplivala na igranje iger na srečo, nekaj vprašanj v anketi pa se nanaša tudi na odgovorno prirejanje iger na srečo. Anketa je popolnoma anonimna, izpolnjevanje vam bo vzelo le nekaj minut. 

Za sodelovanje v anketi morajo biti izpolnjeni naslednji kriteriji:

  • starost vsaj 18 let
  • živite v Sloveniji
  • ste igre na srečo ali stave igrali v obdobju epidemije Covid-19 ali v obdobju 30 dni pred epidemijo

Vabljeni k reševanju, do ankete lahko dostopate tukaj.

Vir in foto: Zavod Etnika

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

73020

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino