Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 27 Sep. 2018

Aplikacija za mlade kmete

V Sloveniji je na področju kmetijstva nastopilo intenzivno obdobje digitalizacije kmetovanja, s čimer se slovenske kmetije pripravljajo na vstop v četrto industrijsko revolucijo. Produkt Sledat za kmetijstvo je nastal, kot posledica preobremenjenosti mladih kmetov z birokracijo. Aplikacija mladim kmetom omogoča sočasno upravljanje podatkov na android mobilnem telefonu in spletni aplikaciji s cloud IT sistemom v ozadju.

Omogočene so evidence:

- vzreje živali v čredah s podporo hleva in paše

- beleženje kmetijskih opravil v hlevu, na travniku, njivi ali trajnih nasadih

- beleženje in fakturiranje strojnih in transportnih uslug

- upravljanje čebelarstva ter raznih drugih oblik kmetovanja

Aplikacija je v celotni izdelana v Sloveniji ter strokovno prilagojena za slovenska kmetijska gospodarstva različnih velikosti. Spletna aplikacija uporabniku omogoča hitro in preprosto pripravo podatkov za poročanje.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

37101

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino