Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Aug. 2020

Avanture brez cenzure - poletna nagradna igra

Poletje, čas počitnic, ko mladi v iskanju doživetij potujete in raziskujete skrite kotičke sveta. Letošnje poletje je v marsikaterem aspektu drugačno od prejšnjih, predvsem pa v tem, da boste številni mladi počitnice, namesto v tujini, preživeli doma. Če se najdeš v opisu, je nagradna igra, ki jo pripravlja Mladinska sekcija Turistične zveze Slovenije kot nalašč zate. Beri naprej…

Mladinska sekcija Turistične zveze Slovenije vse mlade in mlade po srcu vabi k sodelovanju v poletni nagradni akciji Avanture brez cenzure, v kateri vse ljubitelje potepanj po naši prelepi domovini vabijo, da jim pošljete fotografije z manj znanih kotičkov Slovenije, ki jih bodo objavljali na Facebook profilu Turistične zveze Slovenije.

Najboljše fotografije po njihovem izboru bodo nagradili z bogatimi nagradami. Med drugim bodo podarili dve vstopnici za obisk Planinske jame, največje vodne jame v Sloveniji ter dve karti za supanje in vožnjo z gorskim kolesom za dve osebi ob jezeru Jasna.

Fotografije sprejemajo do 20. avgusta na elektronskem naslovu avanture@turisticna-zveza.si.

Vabljen/-a k sodelovanju!

O splošnih pravilih in pogojih nagradne igre si preberi na povezavi.

Vir: Turistična zveza Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

76028

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino