Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Nov. 2019

Avdicije Radia Študent

Radio Študent vabi na avdicije in sicer za:

Prijaviš se lahko do 18. novembra!

Zavod Radio Študent (RŠ) je najstarejši nenehno delujoči študentski in skupnostni radio v Evropi. Je tudi ena najstarejših in največjih evropskih urbanih nekomercialnih radijskih postaj ter neprofitna civilno-družbena in kulturno-izobraževalna organizacija, s sedežem v Ljubljani v Sloveniji.

Že vse od svojih začetkov je RŠ izvajalec neformalnih usposabljanj na področju vseh novinarskih zvrsti v okviru svojih uredništev (Aktualno-politična redakcija, Redakcija za kulturo in humanistične vede, Glasbena redakcija, Univerzitetna redakcija in novejša Znanstvena redakcija) ter dveh programskih služb (Služba za napovedovanje in Tonsko-tehnična služba). Od začetka tega desetletja naprej RŠ deluje tudi pri usposabljanjih mladih na področju spletnega novinarstva. Sodelavci RŠ se preko programskih vsebin in sodelovanja v širši kadrovski sestavi uredništev in programskih služb izpopolnjujejo tudi na področjih timskega dela, delovanja v raznolikem in inovativnem delovnem okolju, kritičnega mišljenja, poznavanja raznolikih kulturnih vsebin in tudi mentorstva drugim mladim, saj je pomemben del prenosa znanja poteka po principih učenja ob delu.

Spletno stran RŠ najdete tukaj.

Vir: L'Mit in RŠ
Foto: FB Radio Štdent

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19016

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino