Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Aug. 2021

BLOKOVA POLETNA AVANTURA

V mladinskem dnevnem centru Blok iz Škofje Loke so letos ob zaključku s covidom obarvanega šolskega leta komaj čakali, da se prične njihov tradicionalni poletni počitniški program, ki ga za mlade iz Škofje Loke pripravljajo že skoraj desetletje.

Letošnja poletna avantura je trajala skoraj štiri tedne, z njo pa so se mladi dodobra spoznali z odbojko na mivki in se večkrat potapljali tako v letnem kranjskem bazenu kot tudi slani vodi strunjanskega zaliva. V tamkajšnji Pravljični deželi so se prepustili glasbeni in likovni ustvarjalnosti, na vrtu Škofjeloškega gradu pa športnim užitkom v ekskluzivni »grajski« izvedbi, ki jih ponuja njihov projekt potujoče telovadnice. Obiskali so tudi bližnji adrenalinski park na Starem Vrhu, celotno dogajanje pa so sklenili s zabavnimi »igrami brez meja« ter zaključnim piknikom.

Blokovcem so se na aktivnostih pridružili tudi njihovi domači prostovoljci, in tuid tisti iz projekta Erasmus+ Kids in action ter PUMO-o Škofja Loka.

Prav to sodelovanje in povezanost med mladimi različnih starostnih skupin ter narodnosti je tisto, kar tamkajšnje mladinske delavce iz leta v leto še posebej navdušuje in po njihovem mnenju daje piko na i temu odličnemu projektu.

Kratko video reportaža dogajanja…

Vir: Blok FAMILIJA

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11660

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino