Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Nov. 2019

Brošura mladih »kuharjev«

Zavod Voluntariat je znotraj projekta Študent kuha hitro, zeleno in pošteno Evropske solidarnostne enote mladim omogočili pripravo brošure, ki predstavi projekt, udeležence in rezultate kuharskega udejstvovanja.

Mladi so se na kuharskih delavnicah, ki so bile glavni del projekta, učili priprave zdravih, okusnih in preprostih obrokov ter poslušali strokovnjake s področij znanosti in prehrane, "zero waste" in pravične trgovine govoriti o temah, ki so projekt postavile v širši kontekst.

Vabljen/a k branju, da se morda še sam/a navdušiš nad pripravo in izvedbo kakšnega projekta, ter da dobiš kak recept ali dva za slastno študentsko kosilo!

Brošura je v celoti na voljo tukaj.

Vir in foto: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83931

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino