Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Oct. 2021

ČAROVNIŠKE VRAGOLIJE SE VRAČAJO V MCC

Celjski mladinski center že vrsto let tradicionalno 31.tega oktobra pripravlja tradicionalne Čarovniške vragolije za otroke. Dogodek se bo odvijal v prostorih mladinskega centra, 31.10.2021 od 10.00 do 13.00. Letošnja tema čarovniških vragolij bodo Pirati s Karibov.

Dogodek se po letnem premoru vrača v MCC in tudi letos za najmlajše pripravljajo nepozabno doživetje. Otroci se bodo sprehodili skozi začarano deželo piratov in gusarjev. V iskanju skritega zaklada bodo skušali premagati gusarje in preživeti peklenski brodolom. Na poti se bodo soočili z grozno, črno jamo, razburkanim oceanom in se s piratsko ladjo popeljali proti otoku, kjer je zakopan skriti zaklad.

Po premagani poti začarane dežele, si bodo otroci lahko poslikali obraze, si izdelali lastne piratske klobuke in si ogledali piratsko pokopališče v atriju Celjskega mladinskega centra.

Prelevite se v svoje najljubše strašne ikone, pripeljite prijatelja in obiščite začarano deželo Celjskega mladinskega centra. Dogodek je brezplačen.

Ker jim je zdravje udeležencev pomembno, bo letošnji dogodek prilagojen in izveden v skladu s priporočili za preprečevanje okužb COVIDA-19. Za obisk vragolij velja pogoj PCT (nad 15 let) oziroma pogoji, ki bodo v veljavi na dan dogodka.

Vir: MCC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45167

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino