Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Jan. 2021

Čas je za virtualni hekaton!

Mladinski odbor Turistične zveze Slovenije vas vabi, da čas, ki ga trenutno večinoma preživljamo doma, izkoristite in jim pokažete svoje znanje, inovativnost ter dobro delovanje v skupini in si zraven prislužite še nagrado Kobilarne Lipica!

Vse mlade v starosti od 16 do 29 let vabijo na virtualni turistični hekaton na temo Dogodek za mlade v Lipici po koroni, ki bo potekal v sredo, 10. februarja 2021 preko platforme Zoom.

Predstavniki Mladinskega odbora Turistične zveze Slovenije vam bodo najprej predstavili izziv ter podali usmeritve in navodila za njegovo reševanje, nato pa bodo imele ekipe na voljo čas, da najdejo in izpopolnijo svojo rešitev. Na koncu boste svojo idejo na kratko predstavili. Tekmovanje bo potekalo v tričlanskih ekipah, najmanjše število sodelujočih ekip je 5 (pet) in največ 10 (deset). Če pa se prijavljate kot posameznik, vam skupino dodelijo oni.

Da si boste lažje predstavljali, kaj vse je v Lipici mogoče, vam bodo v pomoč navedli nekaj dogodkov, ki so jih tam pripravili ob okrogli obletnici. Imeli so gozdno terapijo po posestvu Lipice, spoznavanje skritih kotičkov z električnimi kolesi, predstavitev kraške suhozidne gradnje, zvočno potovanje z gongi pod zvezdnatim nebom, delavnico nordijske hoje ter novo, sproščujočo, lahkotno in zabavna igro disc golf. Tudi Turistična zveza Slovenije je v Lipici pripravila osrednji dogodek leta 2020, med katerim smo med drugim barvali bele lipiške ograde.

Če se vam ob branju tega zapisa porajajo ideje za inovativen dogodek za mlade na lipiškem posestvu, ste idealni kandidat za hekaton!

Prijave izbirajo do petka, 5. februarja 2021 na e-naslov info@turisticna-zveza.si.

Vir: Turistična zveza Slovenije 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

92237

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino