Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Apr. 2019

Celjski mladinski center je prostor svobodnih idej, druženja, talentov in učenja

Celjski mladinski center je odprl video natečaj, ki je v sredini marca povabil k sodelovanju mlade talentirane glasbenike iz Celja in širše okolice, da predstavijo sebe in svoje delo. Prijave so bile odprte vse do konca marca, s 1. aprilom pa so razglasili zmagovalca. Prejeli so ogromno število prijav in se ob strokovnem posvetu odločili za dvojec iz Krškega, katerega sestavljata Nino Emanuel Kovač in Gal Filip Habinc, pod umetniškim nazivom Yung Voodoo & CDW. Nastopajoča sta bila nad organizacijo in dano priložnostjo navdušena, vsem ostalim prijavljenim pa so zagotovili, da bodo ostali v bazi podatkov v namen nadaljnjega sodelovanja.

Namen natečaja je dati mladim talentom, ki se ravno prebijajo na slovensko glasbeno sceno, prostor na odru, saj so prošnje za nastop skupin in posameznikom v mladinskem centru stalnica. Vsem se ustreči ne da, lahko pa se pomaga večini.

Tako so v Celjskem mladinskem centru povabili tri dobro znane mladeniče s Kamnika, ki na odru delujejo kot eno in so del hip hop scene - Matter. Prejšnji petek, 12. aprila 2019, so nastopili v dvorani mladinskega centra, ki je pokala po šivih. Pred Matter pa sta na oder stopila zmagovalca ''MCC Video natečaja''.

Na mladih svet stoji!

Vir in foto: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

38463

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino