Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Jun. 2020

Celjski mladinski center na virtualnem dogodku razglasil Naj prostovoljce v letu 2019

Informacijska točka Europe Direct Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra je skupaj z Mestno občino Celje že tradicionalno organizirala Festival prostovoljstva. Vsako leto je festival potekal v atriju mladinskega centra, letos pa so ga zaradi okoliščin, povezanih z omejevanjem javnih prireditev, izpeljali virtualno. Dogodek je tako potekal preko YouTube kanala in Facebook strani Celjskega mladinskega centra in Infopentlje.

Natečaj za Naj prostovoljca v letu 2019 so tudi letos razpisali v petih starostnih kategorijah. Skupno so prejeli kar 31 prijav, med katerimi je komisija izbrala 10 prostovoljcev, ki so si s prizadevnim delom in nesebično pomočjo prislužili omenjeni naziv. Naziv Naj prostovoljec leta 2019 so v različnih starostnih skupinah prejeli:

  • Lamija Berisalić in Živa Romih; od 12 do 15 let;
  • Brina Gaber in Špela Konda; od 16 do 19 let;
  • Žan Žilavec in Anja Debeljak; od 20 do 29 let:
  • Elvis Cvikl in Dijana Dević; od 30 do 60 let;
  • Zdenka Kosaber in Amalija Lampret; nad 60 let;

Izbrane prostovoljce so skozi kratek intervju spoznali na virtualnem dogodku, prav tako pa so svoje poslanstvo in delovanje predstavila društva in šole iz celjske regije.

Vir: Celjski mladinski center
Vir: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

73433

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino