Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Dec. 2019

Celjski mladinski center tudi letos obiskal Božičkovo tovarno daril

Celjski mladinski center je tudi letošnje leto priskočil na pomoč humanitarnemu društvu Enostavno pomagam, ki je že peto leto zapored odprlo Božičkovo tovarno daril, s pomočjo obiskovalcev pa poskrbijo za obdaritev otrok iz socialno šibkejših družin iz širše celjske regije, ter jim tako pričara božično vzdušje in veselje.

Tudi letos se je akciji pridružila ekipa Celjskega mladinskega centra, ki so si izbrali otroke poljubne starostne skupine, ter kupili pet stvari, ki jih mora vsebovati darilo; igračo, kos oblačila, nekaj sladkega, šolske potrebščine ali material za ustvarjanje ter nekaj po lastni izbiri.

V upanju, da bi osrečili karseda veliko število otrok, vas vabijo, da se akciji pridružite tudi vi in obiščete Božičkovo tovarno daril v Celjskem Planetu Tuš, ter oddate svoje darilo vse do 18. decembra.

Vir in foto: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16980

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino