Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Nov. 2019

Center eksperimentov Maribor na kariernem sejmu 2019

Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja je ukrep lokalnih partnerjev, usmerjen v reševanje problema neskladja med ponudbo in povpraševanjem na trgu dela.

Mladim, ki nadaljujejo izobraževanje v srednješolskih in visokošolskih izobraževalnih programih, njihovim staršem, skrbnikom in svetovalnim delavcem želijo predstaviti možnosti, pa tudi pasti pri izbirah na kariernem področju. 13. in 15. novembra so si v Centru eksperimentov Maribor zadali nalogo, da s svojimi dejavnostmi na sejmu spodbudijo in navdušijo mlade, da se odločijo za kariero v znanstvenih vodah, hkrati pa so dijakom predstavili možnosti prostovoljskih aktivnosti, ki jih lahko izvajajo kot študenti. Navdušeni so bili nad odzivom in vedoželjnostjo mladih in verjamejo, da so uspeli v njihovem zadanem cilju. 

Vir in foto: Center eksperimentov Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45950

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino