Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Nov. 2020

Center mladih Koper vabi na CMoKFEST SHOW 2020

Na Facebook strani Centra mladih Koper se bo 26. 11. 2020, od 17.00 naprej odvijala prva mladinska spletna oddaja, CMoKFEST SHOW 2020! Oddaja bo služila kot nadomestek vsakoletnega CMokFESTa, ki bo letos žal pogrešan.

Četudi v drugačni izvebi pa srce festivala oziroma oddaje ostaja isto: mladi. S svojimi prispevki od doma in nekaterimi že v naprej posnetimi prispevki so mladi namreč sestavili in so-oblikovali celoten program, ki je namenjen predvsem mladim, vabljeno pa je seveda tudi širše občinstvo. Tako se bo namesto treh dni festivala odvrtela triurna oddaja, kjer boste lahko videli in slišali: kako je festival izgledal prejšnja leta, jam session, mlade pesnike, ki berejo svojo poezijo, kulinarično delavnico, natečaj za najboljši skate in BMX video, plesno predstavo ognjenega hula-hop-a, dvojni, asociativni intervju z velikanoma slovenske kantavtorske glasbene scene, umetniški video trajnostno-razvojne modne kolekcije, tehnike sproščanja proti stresu, kompilacijo »cringe« videov ter, za zaključek, v živo (in od doma)  koncert freestylerja Urha Mlakarja – UM-a, ki bo z improvizacijsko tehniko v svoje verze vključeval komentarje občinstva in z njimi tkal zgodbe.

Lepo vabljeni  na ogled oddaje 26. 11. 2020, od 17.00 naprej na Facebook strani Centra mladih Koper. 

Več informacij preberite tukaj

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33090

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino