Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Mar. 2020

Center za mlade Domžale vabi na splet

Ker nam trenutna situacija ne dopušča, da bi se srečali v živo, vam bo ekipa Centra za mlade Domžale svoje aktivnosti približala kar preko spleta.

Njihovi izvajalci delavnic in tečajev bodo z vami delili nasvete za učenje jezikov, ideje za ustvarjanje in še marsikaj, kar boste lahko preizkusili doma, vstop v virtualni mladinski center je preko njihove spletne strani in FB profila.

Na njihovispletni strani lahko že najdete ideje in navodila za ustvarjanje mandal in stop motion videa. Če ste razmišljali, da bi si vzeli čas za učenje tujega jezika, imajo pripravljenih že nekaj vaj za učenje nemščine. Sprehodili se boste tudi skozi francoščino in španščino ter jogo in pilates. Pestro bo zato #ostanidoma.

Ker so trenutno vsi argumenti za preživljanje časa na spletu na naši strani, lahko izkoristiš čas in poskrbiš za kravžljajnje domišlije in kreativnosti skozi sodelovanje na Likovno-literarnem natečaju Človek izziva, narava odriva. Več o natečaju tukaj.

Vir in foto: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

12915

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino