Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Feb. 2019

Center za pomoč mladim vabi v svoje vrste

Znaš poslušati sogovornika brez vnaprejšnjih sodb? Se želiš naučiti delati skupaj z mladimi in se naučiti samostojno ter suvereno voditi manjše skupine?

Prostovoljci Društva Center za pomoč mladim soustvarjajo programe skupaj z mladimi, na ta način pa v društvu močno spodbujajo tudi ustvarjalnost, ki je pri njihovem delu izredno pomembna. Njihovo vodilo je tudi komunikacija z mladimi brez moraliziranja in usmerjenost k rešitvam.

Če se želiš tega naučiti tudi sam_a in si star_a med 19 in 29 let te vabijo, da se pridružiš energični in usposobljeni ekipi CPM prostovoljcev in prostovoljk. Prostovoljsko delo obsega predvsem vodenje delavnic in treningov socialnih veščin za dijake in mlade med 15. in 20. letom starosti.

Več o njihovem delu si lahko prebereš na njihovi strani.

Vir in foto: CPM 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

14538

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino