Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Jan. 2019

Cikel globalnega učenja GLEN 2019

Zavod Voluntariat je objavil razpis za prijavo na cikel globalnega učenja GLEN (Global Education Network) za leto 2019. Mladi med 21. in 30. letom, ki vas zanimajo druge kulture in družbe, lahko v okviru razpisa sodelujete v različnih aktivnostih globalnega učenja in se prijavite na izkušnjo trimesečne prostovoljske prakse v Gani, Ugandi ali Ukrajini.

Rok za prijavo se izteče 10. januarja 2019.

Več o mreži GLEN

GLEN je evropska mreža za globalno učenje. Njen namen je prispevati k boljšemu razumevanju globalne soodvisnosti, trajnostnega razvoja, odgovorne razvojne politike in odnosom sever-jug, ki temeljijo na enakovrednem partnerstvu in medsebojnem spoštovanju.

V mrežo je vključenih deset nevladnih organizacij držav članic EU, ki mladim med 21. in 30. letom omogočajo neformalno učenje prek usposabljanj in trimesečnega prostovoljskega dela v različnih državah po svetu.

Vir: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25736

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino