Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Oct. 2018

Com'On Maribor

Projekt Com’On Maribor in kampanja "Bodi zrav'n!", vabi mlade, da predlagate svoje ideje za izboljšanje mesta Maribor, in izglasujete najboljše predloge, ki bodo dobili do 1000 € podpore za izvedbo.

S 26. septembrom je v sklopu projekta Com’On Maribor pričel veljati razpis za zbiranje predlogov in izvedba mladinskih projektov, čigar namen je zbrati najboljše in najbolj obetavne ideje, ki omogočajo trajnostne spremembe - omogočajo in spodbujajo povezovanje in sodelovanje mladih, oživljajo mladinske aktivnosti, spodbujajo prostovoljstvo ali kako drugače izboljšujejo kvaliteto življenja mladih.

Projekt je v celoti zasnovan na aktivni udeležbi mladih - ideje in predloge lahko poda ekipa najmanj 3 oseb, v starosti med 15. in 29. letom, izbor zmagovalnih predlogov pa bo potekal s pomočjo spletnega glasovanja, ki se ga bodo lahko udeležili vsi prebivalci Mestne občine Maribor. Najboljši predlogi bodo s strani MKC Maribor prejeli programsko financiranje v višini največ 1000 EUR na posamezni projekt. Skupna višina sredstev za financiranje vseh projektov je 8.000 EUR.

Celotna izvedba projekta je zasnovana na uporabi spletne platforme maribor.comoneurope.org, kjer bodo potekale prijave idej in projektov ter glasovanje za najboljše predloge.

Več

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

77352

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino