Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Apr. 2019

Čudežni vrt v Bistrici ob Sotli

Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli se že več let uspešno prijavlja na najrazličnejše lokalne, regionalne in evropske projekte. Tokratna prijava na solidarnostni projekt Čudežni vrt je bil eden najbolje ocenjenih v tem prijavnem roku.

Mladi so si zamislili vzpostavitev tako imenovanega Čudežnega vrta, prostora namenjenega sprostitvi, druženju, učenju in izmenjavi znanja. Uredili bodo zelenico v okolici bodočega hostla Gabronka, ki jo bodo lahko uporabljali tako domačini, kot tudi gostje hostla ter drugi raziskovalci Bistrice in Kozjanskega. V vrtu bodo uredili visoke grede, zeliščno spiralo, čutno (senzorično) pot, klopi in mize, gugalnico, zasadili bodo grmičevje, zelišča, zelenjavo in sadje, postavili učne igre za otroke, zabojnike s knjigami in še kaj.

Več podatkov o tem zanimivem projektu najdete tukaj. 

Vir in foto: Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

87631

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino