Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 May 2021

CZM išče prostovoljca/ko

Center za mlade Domžale išče enega prostovoljca/ko, ki bi se ekipi pridružil za 4 mesece. Gre za projekt Evropske solidarnostne enote, v okviru katerega ima prostovoljec/ka krite stroške poti, prenočišče, prevoz, prehrano ter manjšo žepnino.

Začetek dela je predviden v mesecu juniju. Prostovoljec/ka bo sodelovala pri pripravi počitniškega programa za otroke in mlade, promociji aktivnosti za mlade, mednarodnih aktivnostih, v kolikor bodo epidemiološke razmere to omogočale, ter promociji mednarodnih programov. Imel/a bodo tudi veliko priložnosti za razvoj lastnih idej.

Več informacij najdete tukaj

Vir: Center z malde Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

70176

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino