Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Jan. 2019

Dan odprtih vrat slovenskih zagonskih in tehnoloških podjetij

V petek, 11. januarja 2019, bodo različna slovenska zagonska in tehnološka podjetja za en dan odprla svoja vrata. Namen 4. Start-up Crawl dneva je  prikazati, kakšno je sodobno tehnološko podjetje in ustvariti nove priložnosti za iskanje zaposlitvenih priložnosti v tem sektorju.

Predstavlja odlično priložnost za vse študente in mlade iskalce zaposlitve, saj se boste lahko na dogodku mrežili ter spoznali delovne procese in ekipe slovenskih inovativnih tehnoloških podjetij. Ta se v marsičem razlikujejo od ustaljenih delovnih in poslovnih navad ter postavljajo pozitiven zgled globalnih sodobnih praks.

Letošnji Start-up Crawl bo potekal na 32 lokacijah in poslovnih prostorih podjetij širom Slovenije, kjer boste na brezplačnem obisku pridobili vpogled v njihovo kulturo in delovne procese. Lokacije dogodka najdete na povezavi.

Več

Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

64770

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino