Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Dec. 2018

December malo drugače

December v Urbani delavnici in mladinskem centru Mladinska postaja Moste je že drugo leto potekal malo drugače in sicer v sodelovanju z moščanskimi taborniki Rodom Črnega Mrava, kjer so letos izdelovali raznolike nadciklirane (ang. upcycling) novoletne unikatne jelke.

Delavnica je ponudila prikaz in izkušnjo, kaj je pravzaprav ponovna uporaba odpadnega materiala. Mlade so želeli skozi kreativne in ročne delavnice prikazati ter jim približati možne alternativne načine vsakdanjega življenja, hkrati pa jih opomniti, da lahko s tem poskrbijo za varovanje našega okolja. Ne smemo pa pozabiti niti na socialni krog, saj so tovrstne skupinske delavnice odlična priložnost, da razširiš svojo mrežo poznanstev.

Mladinska postaja Moste se zahvlajuje vsem, ki so se udeležili delavnice in vas prihodnjič vabijo v svojo družbo.

Vir: mladinska postaja Moste

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46171

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino