Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Mar. 2022

Delavnica: Izražanje mladih skozi umetnost

V Centru eksperimentov Maribor smo povezali študentki likovne pedagogike Talio Posel in Ariano Kuder z mladimi člani ranljive skupine PUM, Andragoškega zavoda Maribor in skupaj pripravili nadvse zanimivo likovno delavnico.

Na delavnici so odprli temo o naši notranjosti. Najprej so ugotovili, da ljudi prepoznavamo in ocenjujemo predvsem po zunanjih značilnostih, notranjost vsakega posameznika pa je skrita pred drugimi. Pogovarjali so se kako doživljamo sami sebe in na kak način lahko ta doživljanja vizualiziramo predvsem z uporabo določenih barv in oblik. Mladi so ustvarili lepa likovna dela in z njimi izrazili svoja občutja.

Vir: Center eksperimentov Maribor


 


Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68433

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino