Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Sep. 2022

Delavnica o mladinskem delu in socialnem vključevanju

Povezovanje mladih, izmenjava mnenj in izkušenj ter skupno iskanje novih poti, preko odprtega dialoga in raznolikih aktivnosti - igra ključno vlogo pri oblikovanju naše boljše prihodnosti, bolj odprte družbe, ki je vključujoča za vse.

Zavod ODTIZ za inkluzijo in nefomralno izobraževanje, ki svoje delovanje posveča predvsem mladim osebam z invalidnostjo, z manj priložnostmi ter ostalim mladim na različnih področjih, vabi na dvo dnevno delavnico na temo socialne vključenosti in o mladinskem delu, ki bo potekala v ponedeljek, 12. in torek 13. septembra 2022, med 14.00 in 18.00 uro, na naslovu Železna cesta 14, (5. nadstropje), 1000 Ljubljana. Delavnica je BREZPLAČNA.

Z uporabo različnih metod bodo skupaj spoznavali področje mladinskega dela, neformalnega izobraževanja in socialnega vključevanja. Z aktivnim sodelovanjem vseh bodo spregovorili o dobrih plateh, izpostavili pomanjkljivosti ter oblikovali predloge za izboljšave. Namen delavnice je spodbuditi mlade k medsebojnemu in aktivnemu sodelovanju v družbi ter s tem širiti lastna obzorja.

Delavnica je namenjena mladim, ki:

  • imajo od 18 do 30 let,
  • jih zanima področje mladinskega dela, neformalnega izobraževanja in socialnega vključevanja,
  • radi delajo v skupini, želijo deliti svoje mnenje in izkušnje, ter radi oblikujejo nove predloge in iščejo nove rešitve.

Mladim, ki boste sodelovali na delavnicah ponujajo tudi možnost, da postanete udeleženci mladinske izmenjave, ki bo potekala v Sloveniji, septembra 2022. Na izmenjavi bodo poleg Slovenske ekipe sodelovali še mladi iz Turčije, Vietnama in Indonezije.

Prijavnico najdeš tukaj. Rok za prijavo je sobota, 10. september 2022.

Za več informacij so na voljo na e-mail naslovu: info@odtiz.si

 Vir:Zavod ODTIZ

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

96219

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino