Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Aug. 2022

Delavnice za mlade na temo prijateljstva, družine in partnerstva

Mladi med 18 in 30 vabljeni na delavnice, ki bodo potekale v Centru za mlade Domžale v okviru mednarodnega usposabljanja "Podpora mladim z avtizmom v mladinskem delu: odnosi in socialne interakcije". Praktični del usposabljanja bo odprt za vse mlade, ki jih zanimajo teme, še kako pomembne za vse mlade: prijateljstvo, družina in (intimna) partnerstva.

Zainteresirani mladi se lahko udeležite vseh ali zgolj posameznih delavnic. Namenjene so vsem mladih, na njih pa bodo sodelovali tudi mladi z avtizmom.

Razpored delavnic po posameznih temah:

- sreda, 24. avgust 2022, 16:00 - 18:00: DELAVNICA NA TEMO PRIJATELJSTVA

- četrtek, 25. avgust 2022,16:00 - 18:00: DELAVNICA NA TEMO DRUŽINE

- petek, 26. avgust 2022,16:00 - 18:00: DELAVNICA NA TEMO (INTIMNEGA) PARTNERSTVA

Prijave na delavnice zbiramo na naš elektronski naslov info@czm-domzale.si! Udeležite se lahko vseh ali posameznih delavnic.

Usposabljanje organizirata Center za mlade Domžale in Zavod ASPI, delavnice pa bodo izvajali udeleženci usposabljanja. Usposabljanje je podprto s strani programa Erasmus+.

Vir: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88474

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino