Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 Mar. 2020

Delite svoje misli!

Zavod MISSS zanima, kako na nastalo situacijo gledate mladi. Vabljeni, da z njimi delite svoja razmišljanja! V pomoč so ti pripravili nekaj iztočnic na katere se lahko opreš pri pisanju svojega razmišljanja:

  • Zdaj, ko sem v izolaciji imam več časa za razmišljanje. Razmišljam o...
  • Klasično šolstvo ali samostojno delo s svobodno razporeditvijo časa in samodisciplino… Izziv…
  • Kako so se moje navade, rutina spremenila v času karantene?  Se je razumevanje mojih vrednot in odnosov, kaj spremenilo?
  • Trenutno stanje: katastrofa, neizogiben rezultat dejanj človeštva ali čas, da se nečesa naučimo…  

Sestavek je lahko poljubno dolg. Vaš zapis bo objavljen na naši FB strani, spletni strani, straneh njihovih partnerjev. Pod članek se lahko podpišete ali pa ostanete anonimni. 

Preberite si razmišljanja, si so jih že delili prostovoljke in prostovoljci MISSS-a. Svoje mnenje pošlji na naslov dnevni.center@skupajvskupnosti.si.

Vir in foto: Zavod MISSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13358

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino