Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Jul. 2022

10 nasvetov za bolj trajnostni vsakdan

Veš, da je bilo obdobje 2011–2020 najtoplejše zabeleženo desetletje v zgodovini? Na ravni EU se sicer sprejema ukrepe v boju proti podnebnim spremembam, toda sami zakoni in politike niso dovolj. Naše vsakodnevne odločitve so pomembne. Podnebni ukrepi so priložnost za vse, da izboljšamo svoja življenja, svoje gospodarstvo in našo družbo. Podnebna kriza vpliva na vse nas, zato je pomembno, da vsak od nas prispeva k njenemu reševanju tudi s spremembami v načinu življenja. Ni treba, da gre že takoj na začetku za radikalne spremembe, saj lahko veliko storiš že če začneš z majhnimi koraki.

V sodelovanju z Ekologi brez meja smo pripravili deset nasvetov, ki jih lahko vpelješ v svoje življenje za bolj trajnostni vsakdan in s tem pomagaš pri gradnji bolj zelene prihodnosti.

Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19836

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino