Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Nov. 2018

Dialog z državljani

Na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani bo potekal dogodek Dialog z državljani z naslovom Zdravje, varna hrana, okolje: kakšna bo kakovost življenja v Evropi? Gre za tradicionalno in že večkrat preizkušeno obliko pogovora oziroma dialoga z evropskimi komisarji, v katerem lahko neposredno sodelujete tudi mladi. Tokratna sogovornika bosta še posebej zanimiva, saj bosta na dialogu sodelovala Vytenis Andriukaitis, evropski komisar za zdravje in varno hrano in Violeta Bulc, evropska komisarka za promet.

Evropska komisarja  bosta odgovarjala na vprašanja mladih o najaktualnejših in ključnih vprašanjih obstoja Evropske unije. Kakšna je dodana vrednost EU na področjih, ki zadevajo vse prebivalce Evrope in kakšna bo prihodnost EU? EU pospešeno išče rešitve za prehod v krožno gospodarstvo in družbo, ki znata ravnati z viri na trajnostni način. Kako uspešna je na tem področju in kaj več ali manj Evrope pomeni za hrano na naših krožnikih, za zdravje prebivalstva in trajnostni razvoj v Evropi? 

Ne zamudi priložnosti za pogovor o aktualnih temah EU v živo in se prijavi TUKAJ.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

97877

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino