Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jan. 2019

Dijaki na sejmu Alpe Adria 2019

V sklopu sejma Alpe Adria 2019 bo potekala turistična tržnica, kjer bodo dijaki predstavili svoje zamisli s področja spominkarstva. 

Letošnja tema 16. mednarodnega  tekmovanja Več znanja za več turizma, ki ga prireja Turistična zveza Slovenije, je Turistični spominek mojega kraja, na katero so turistične produkte ustvarjali dijaki srednjih šol iz Slovenije in tujine. 

Vabljeni, da si v sredo, 30. januarja 2019, med 10. in 19. uro, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani ogledate njihove ideje in doživite Slovenijo skozi oči mladih soustvarjalcev turizma. 

Vabljeni pa tudi, da sledite njihovi Facebook strani, kjer bo od 23. do 30. januarja  potekalo spletno glasovanje za najboljši promocijski video, ki so ga v sklopu teme posneli dijaki. Za več informacij obiščite našo spletno stran.

 Vir in foto: Turistična zveza Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

31144

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino